Groepsaccommodatie Friesland

Te boeken als groepsaccommodatie voor onder andere zeilkampen, schoolkampen, familieweekenden, bedrijfsuitjes of andere groepsbijeenkomsten

Zoekt u een veelzijdige groepsaccommodatie in het hart van Friesland?

Als u een groepsaccommodatie wilt huren in Friesland, bent u bij Lindenbeek Watersport op het juiste adres. Huur een zeilboot en trek er gedurende een dag of een aantal dagen lekker op uit in Friesland. Gezellig met collega’s, familie of vrienden. Lindenbeek Watersport is gelegen op een steenworp afstand van het Sneekermeer. Voor varen in Friesland is dit dus de ideale uitvalsbasis voor een dagtocht of meerdaagse zeiltrip. De groepsaccomodatie biedt ruimte voor groepen als scholen, studenten en overige gezelschappen tot 50 personen.

Indeling en faciliteiten

De groepsaccommodatie heeft een 4 x 6 persoonskamers, 2 x 8 persoonskamers en 1 x 9 persoonskamer, elk voorzien van wastafels. Twee ruime sanitaireruimtes voorzien van vloerverwarming, elk met drie douches en twee toiletten. Kook je eigen gerechten in de zeer complete professionele keuken met heteluchtoven, magnetron, bakplaat, koel- en vrieskast. Buiten vindt u een terras van maar liefst 115 m2  en groot speelveld. 

Prijzen en algemene informatie Accommodatie 2021

Max. 49 pers. Periode april – november

Weekend Vrijdag 17.00 uur – zondag 17.00 uur Midweek maandag 12.00 uur – vrijdag 12 uurWeek Vertrek en aankomst in overleg
€ 1.350,-€ 2.000,-€ 3.100,-

+ toeristenbelasting € 1,25 p.p.p.n.

Tevens mogelijkheid verhuur van dekbedden/lakenset € 10,00 p.p. (niet verplicht).

Afwijkende huurperiodes in overleg altijd mogelijk.

Prijs incl.:
gas, licht, water en 9% BTW
beschikking over gehele accommodatie
keuken volledig ingericht incl .o .a. heteluchtoven/magnetron/afwasmachine
serviesgoed, bestek e.d. voldoende aanwezig
gebruik van gazon achter incl. evt. barbecue-gebruik

Eindschoonmaak:
Na afloop van uw verblijf wordt de ac­commodatie grondig gereinigd. Bij normaal gebruik en onderhoud tijdens uw verblijf zullen de kosten beperkt blij­ven tot € 100,–/groep.  Mocht er sprake zijn van extreme vervui­ling doordat het normale dagelijkse bijhouden niet of slecht gebeurd is, dan zullen extra kosten à € 50.- p/u. alsnog in rekening worden gebracht.

Let op:

Het is verplicht om minimaal 4 x polyvalk bij de accommodatie te huren.

Huisregels:
Door toekenning van een verbruikersvergunning is regelgeving door overheid aanzienlijk toegenomen. Hierom zijn huisregels opgesteld welke ondertekend dienen te worden.

Drank:
Er is een biertap-installatie aanwezig:
50 ltr. bier fust € 150,– incl.BTW
20 ltr. bier fust € 90,– incl.BTW

Levensmiddelen:
Mogelijkheid tot rechtstreeks bestellen bij: AH Joure, tel. 0513-417300. Zij brengen de boodschappen en plaatsen wat nodig is in de koeling en in de vriezer.

Boeking en betaling:
Na reservering van de accommodatie en bijbehorend aantal polyvalken ontvangt u de huurovereenkomsten, huisregels en algemene voorwaarden. Wij verzoeken u deze te bevestigen en de eerste aan betaling te doen. Uw reservering is definitief.

Groepslocatie nodig? Dat kan geheel op uw wensen

Wij organiseren alles met u op maat! Makkelijk te bereiken vanaf de A7, gratis parkeerplaatsen. Maak uw wensen kenbaar en vraag gerust naar de mogelijkheden.